Söndagsutflykt

Fullt ös i poolen! Fullt ös i poolen!

Tjejerna sov borta hos kompisar denna morgon så efter frukosten på tu man hand tog vi Humlan och åkte till Unawatuna för att hämta hem dem. När vi kom fram var det full rulle i poolen. Väldigt skönt litet gäng som umgås emellanåt. Förutom Maja och Stina är det Sebastian 17 år, hans syster Anna 10 och lilla Anna 6 år. Väldigt kul att de har utbyte av varandra!

Sebastian och Annas finfina mamma, Britta bjöd på en jättegod lunch och väldigt trivsamt prat innan vi drog hemåt. Eftersom att det blir lite fullt med alla fyra på Humlan så fick Ubbe ta Maja därbak tillbaka de 40 minutrarna till Hikkaduwa och jag fick tillsammans med Stina ta Tuk-tuk till stationen och sedan tåget hem. Tåget tar cirka 30 minuter hem och kostar dryga 3 kronor per person. Väldigt överkomligt och relativt bekvämt men inte alldeles supersnabbt trots att detta var expresståg. Ubbe och Maja på vespan som kör cirka 40-50 kilometer i timmen var hemma före oss. Men vem har bråttom när man är på äventyr ett helt år? Inte vi:)

Nöjda tjejer, för att vi fick sittplats och precis hann med tåget...
Nöjda tjejer, för att vi fick sittplats och precis hann med tåget...
Etiketter: unawatuna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln