En Pippi, filmtajm och lite pussel

Ja, så låg hon helt plötsligt bara där på poolkanten denna morgon. Vår eftersökta enörade, ljuvliga lilla Pippi. Hela familjen rusade ut för att titta. Utan problem åt hon sedan tre portioner "hund"frukost och sedan kröp hon in i hundkojan och somnade hårt. Så var det med det! Vi är såå glada så nu går vi ut flera gånger i timmen för att titta till henne! Till och med hantverkarna är glada för att det lilla livet är tillbaka!
 

Fejkad indisk marknad på Sri Lanka. Fejkad indisk marknad på Sri Lanka.

Gårdagen spenderade jag precis som den filmstjärna jag borde varit;)...tillsammans med 299 andra statister i 30 graders värme med stekande sol mitt i en fejkad hinduistisk festival. Ganska krävande yrke, faktiskt!!!
Andra säsongen av serien "Good karma hospital" har spelats in på Sri Lanka de senaste sex veckorna och igår gjorde vi slutscenerna.
 

Norsk skådespelartalang? Norsk skådespelartalang?

Helt galet mycket folk överallt men så häftigt att ändå få vara med och se vad som händer när det filmas. Filmteamet hade byggt upp en stor fejkad indisk marknadsplats där den hinduistiska festivalen skulle äga rum med en massa härliga färger och kulisser. Som tur var assisterade Jörn mig i skådespeleriet och lönen var drygt 650 kronor för en dag, det får man vara nöjd med!

Liten bit i taget håller vi nu på att pussla ihop allt i vår lägenhet och förstås på hotellet. Nu har vi slagit till med två stekplattor i lägenheten så att vi kan laga mat, vi har valt ett knallblått poolklinker, Ubbe har satt upp två stora speglar i vår lägenhet och idag har vi också pratat med en trädgårdsmästare

Spegelleverans med en tuk-tuk. Spegelleverans med en tuk-tuk.

som ska börja plantera och fixa utmed staketet. Vi vill ju gärna att det ska vara grönt och fint här till december. Det kommer att göra en stor skillnad när vi får upp lite växtlighet runt oss.

Känns så otroligt att skönt att nu bo här, njuta av ac och vår lilla Pippi och det är helt overkligt att detta faktiskt är ett hotell och det är vårt..på riktigt:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln