Vilken helg!

Fint besök! Fint besök!

Startade denna soliga morgon med en härlig långfrukost med hela familjen. Det blev färsk frukt och petties(friterade små grönsakspiroger) samt iskaffe. Mums;)
Maja lyckades få med morgonens finbesök på bild. Två otroligt vackra papegojor som satt på vår mur!
Så idag var det äntligen dags för salta bad och stranden igen, säkert tre dagar sedan sist;)

Träffade två gamla vänner på stranden idag. Både Gram(från Storbrittannien) och Jörn(från Tyskland) har hittat till Hikka även detta år. Dessa gentlemen har varit här varje år i tre månader i mer än 10 år. Och vilka roliga personligheter, de bjuder verkligen på sig själva! Kul att träffa dem igen, ser framemot årets kubmatch på stranden!

Efter en väldigt trevlig lördagskväll med rektorn, hennes man och otroligt engagerade föräldrar från världens alla hörn. Så nu är vi riktiga fenor på att "mingla " på engelska och kindpussas;). Helgen avslutades med ytterligare energitillskott när vi träffade svenskarna Thomas och Patrik. De kom hit för en bit mat och lite vin. Mer engagerade och energiska människor får man leta efter. De driver ett fantastiskt hotell i Ahangama och butiker i Galle och är grymma entreprenörer. Väldigt inspirerande att får höra om deras "resa". För övrigt kan vi bara säga att nej, kusin Bjarne, vi har inte fått några kommentarer från dig!
Så med ett litet leende på läpparna och huvudet fullt av tankar kryper vi nu ner under lakanet i ett 29-gradaigt sovrum. God natt! 

Återkommande besökare!
Intensiva samtal...
Intensiva samtal...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln