Studier och party

Gott med lite svalkande vatten! Gott med lite svalkande vatten!

Slappa och lata måndag. Det känns som att det är ett litet vakuum här i Hikka. Varmt, allt är stängt och det är sååå lugnt!
Nyårsfirandet varar tydligen ett tag till. Vi har längtat efter pizza i flera dagar men våra två besök nere hos pizzarestaurangen har varit förgäves, där är det stängt och ingen skylt om när de kan tänkas öppna igen.

Idag blev det en studiedag med tjejerna. Maja pluggar till ma/no/eng-prov som hon ska göra på lovet och Stina pluggar tyska, som hon ligger ohjälpligt efter då boken kommit hit först nu...Därefter drog jag och Maja ner till Janakas pool för att svalka oss lite! Gött med en liten promenad och ett dopp. Havet är extremt vilt och där känns det inte lockande att bada alls just nu faktiskt!

Mera nyårsfirande denna kväll, festival i vårt område! Så visst var vi tvungna att ta en sväng dit för att se och höra. Fullt med lampor i träden, några fina stånd och värsta dunkadunka musiken med eldeffekter!!!Tyvärr är det så på dessa tillställningar att det mest är onyktra killgäng på plats. Tjejerna lyser med sin frånvaro, någon enstaka tjej tillsammans med sin familj. Då märks det verkligen att det lankesiska samhället inte riktigt är som det svenska. Hur som helst hann vi med några schyssta "moves" till den  inhemska musiken innan vi kröp till sängs i Babelena house i våra 31-gradiga sköna sängar...

Nypressad juice funkar ju alltid!
Värsta lankesiska bandet med eldeffekter!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln