Lugn och varm! vilodag

Skön start på vår vilodag... Skön start på vår vilodag...

Denna vilodag startade vi med att just ...vila lite extra! Låg och drog oss i sängen en bra stund med sällskap av en sorglig bok och en mobiltelefon och väntade in tjejernas trippande steg för att göra frukost! Ubbe och Maja tog en tur till söndagsmarknaden för att inhandla "petties", de små trekantiga pirogerna som är så goda, medan jag och Stina förberedde kaffe och smoothies.


Allt som oftast ser man bilar och tuk-tuks som är pyntade med lime, chili och några blad längst fram på fronten. Tydligen är detta ett sätt att sätta stopp för avundsjuka och förhindra att småjävlar orsakar olyckor. Väldigt fint tycker jag, och man bli lite glad när man tittar runt att så många faktiskt anstränger sig för att få "makterna" på sin sida! Extra tryggt;) när man får skjuts av ett sådant fordon. Undra om man skulle kunna göra det med människor också?

Idag hade vi bestämt oss för att bara vara inne och njuta av vår nya coola vän, Elsa, the aircooler. Men efter några timmar inomhus av pluggande och mailande kunde vi bara besviket konstatera att Elsa inte är nog cool för oss! Imorgon får vi försöka uppdatera henne till en coolare variant, Elsa 2.0 eller något liknande(modell riktig ac) för att kunna njuta av lite färre grader i detta hus! Just nu känns det tungt för våra svenska hjärnceller att koncentrera sig med 30 grader inomhus. Och även om vi är på ett äventyr så krävs emellanåt faktiskt lite koncentration även av oss;) Vi håller tummarna för att Elsa återkommer i en ny coolare variant och att våra hjärnceller då kan göra lite mer nytta härnere!

Välsignad och körklar!
Hela familjen försöker ta del av kylan...som dessvärre uteblev!
Hela familjen försöker ta del av kylan...som dessvärre uteblev!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln