Lycka och stekspadar

Skulle faktiskt påstå att jag är mer lycklig på Sri Lanka än hemma i Sverige! Man skulle kunna tro att det kan bero på de svajande palmerna, ljumma vågorna, härliga klimatet, all underbar frukt eller glädjen i att vara en hotelldirektör;) Nej, sanningen är stunderna av lycka som kommit till mig allt oftare här än hemma, enbart beror på att det har funnits mer av tid. Mer tid till att på riktigt umgås med familjen, mer tid till att bara njuta av stunden och mer tid till att bara vara. Jag säger inte att det är hemligheten till att känna lycka...men för mig är tillgången till tid helt avhängig hur lycklig jag känner mig. Hur ska man annars hinna känna känslan av lycka? Det är ju helt omöjligt när man stressar till ett morgonmöte, sitter i bilkö till Maxi, hämtar barnen i skolan eller står och steker falukorv medan familjen hungrigt väntar vid bordet. Ni kan säga vad ni vill, men för min del känns det som att jag tagit ett litet steg i min personliga utveckling under tiden här på Sri Lanka och jag är så tacksam...

Till sist vill jag också uttrycka min tacksamhet över dagens sköna gäster från Lindome som levererade tre styck finfin stekspadar från IKEA. Då kan man också känna lycka;) Tack Nina och Camilla, imorgon blir det pannkaka till frukost med alldeles nya stekspadar från IKEA i Kållered. Kanske kan det göra någon av gästerna en aning mer lyckliga?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln