Sista dagen med "gänget"...

Ösregn och bad, ja varför inte? Ösregn och bad, ja varför inte?

Så var det dags för sista dagen för Olle och Lena i Hikkaduwa! Åhhh, vad tråkigt att bli lämnade! Imorgon drar de iväg på en tur till bergen och vi är tillbaka i vardagen. Men så är det med gäster, verkligen kul när de kommer och riktigt trist när de åker, men då är de också härliga gäster!

 

Morgonen bjöd på härligt badväder och vi drog ner till stranden. Efter lunch drog molnen in och regnet fullständigt öste ner för en stund. Vad passar bättre då än att rusa ner i ösregnet för ett dopp i havet, enligt tjejerna! Då är det ju också fantastiskt att man har trevligt sällskap och en god banankaka att mumsa på, under taket på Universal beach. Och nu denna lördagskväll kommer vi att suga ut det sista ur våra gäster och bara umgås och äta gott! Det gäller att passa på;)

Mums, hembakt banankaka!
Mums, hembakt banankaka!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln