Varaner, virus och kalas

En jättelik varan! En jättelik varan!

Stina vaknade upp febrig och ont i öronen idag, så för henne blev det ingen skola första dagen efter höstlovet. Tyvärr lyckades hon inte somna om utan kom nertrippandes till köket redan vid 7-tiden. Stackars lilla pytta, hon har haft ont i öronen och förkyld till och från den senaste veckan! Inte mycket att göra utom att vila, gissar vi!

Ubbe och jag tog i alla fall en liten morgonpromenad, efter en slapp veckas höstlov enbart bärandes på en massa shoppingkassar. Då mötte vi den här "lilla" varelsen. En jättelik varan som håller till i kanalen här i närheten. Dryga 2 meter från stjärt till nos tippar Ubbe. En riktigt stor ruskprick. Men Janaka säger att den gör nytta och äter råttor och annat smarrigt! Det är säkert sant men obehaglig är den i alla fall att möta på vägen. Huu!


Tjejerna har idag blivit bjudna till sitt allra första födelsedagskalas med sina nya kompisar. Det är Anna som har sitt kalas på skolan på lördag med Minion-tema. Alla ska ha gula och blåa kläder och det ska också finnas en vattenborg att hoppa i! Jättekul! Så nu är det dags att ge oss ut på stan för att ragga en fin födelsedagspresent. Undrar om de lankesisk-tyska småtjejerna önskar sig samma sak som de svenska. Troligtvis!

Idag fick Stina också ett brev på posten och ett ljuvligt gammalt foto från allra bästa Cajsa. Ett gammalt foto av tjejerna från en utflykt till en gård för flera år sedan. Finfin bild och finfina minnen. Det får hängas på lilla fotoväggen, förstås.

Till sist en bild på den kära lilla bloggerskan in action. I soffan med mobil, dator och givetvis ett glas vin. Då kan jag säga att kvaliten på bloggen blir som bäst! Sedan är det förstås bonus om det har hänt något kul eller intressant under dagen. Hepp på er;)
 

Full koncentration...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln