Energipåfyllning!

Vilken morgon, denna lördag! Himlen var knallblå och solen strålade! Frukosten på veranden var härlig, inte bara maten och också att brevbäraren just tittade in och lämnade ett paket från härliga Bittan och Svedala. Åhh, vad det är ljuvligt att få paket från Sverige. Lite som julafton faktiskt!

Efter frukosten fick Ubbe agera taxichaufför igen, blir några turer varje dag. Först tar han tjejerna och sedan plockar han upp "gammelgäddan";) i familjen. En härlig dag blev det nere på stranden där Hikkaduwa visade sig från sin bästa sida. Vi hyrde bodyboards och surfade runt på vågorna. Mycket bra träning och bra saltvattenrensning av samtliga organ, vill jag lova:) Vi brukar hålla till vid Universal beach där de har god mat och är väldigt trevliga. Både Kumare och Deepa, som äger stället, är alltid gulliga och lyhörda och stämningen där är skön. Tyvärr har de minskat sin restaurang betydligt, men än hänger vi där. Får väl se hur det blir framöver!

Tjejerna åkte vid 15-tiden för att vara med på sitt första födelsedagskalas. En 10-åring skulle firas, med storebror i tjejernas klass, så därför blev även de bjudna. Ett rejält kalas med hoppborg och allt. Blir svårt att matcha framöver känner jag, både ekonomiskt och platsmässigt! Kanske inte riktigt vad Maja önskar sig heller när hon fyller 16 år...

Lilla stället på stranden, Universal beach.
Stina in action...
Etiketter: post universal beach

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln