Plastpåsar och sängbord

Konstverk á la plastpåse? Konstverk á la plastpåse?

Idag hade vi inbokat snickare både klockan 10 och 11. Direkt efter yogan stressade vi hem för att invänta snickare 1. Någon snickare 1 kom inte och snickare 2 dök inte heller upp! Charmiga lankeser...eller inte:( När vi sedan ringde snickare 1 och frågade vart han tog vägen så föreslog han bara en ny tid. Ingen ursäkt eller liknande. Det är sånt här som gör att det emellanåt är liiiiite svårarbetat i detta fantastiska land;)

Mitt virknålsprojekt har kommit igång och fullständigt avstannat också. Fick för mig att virka något av alla dessa tusentals plastpåsar som ligger i naturen här och skräpar och som man får till allt i alla affärer. Men det bidde liksom inget av det...bara en...fingertuta!!!! Någon som behöver? Har ni några förslag på saker som ni tror att man kan virka av platspåsar, hör av er! Tycker ändå att idén är riktigt bra.

Bjuder på ett smakprov på vårt fina sängbord till hotellet, som vi hoppas ska kunna tillverkas av någon snickare här i närheten inom kort;) Vi vill ha det i mjölkvitt. Visst är det snyggt? Ska bli sååå kul att få inreda ett hotell. Välkomna hit för att se hur det blir när det blir färdigt. Hoppas att vi ses framöver!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln