Svenskbesök och äggamackor

Hela glada gänget efter ett glassintag! Hela glada gänget efter ett glassintag!

Idag var vi nästan lite stressade när vi åt frukost...vi hade ett möte inplanerat! Det var länge sedan sist! Via Instagram och en Stefan hade vi bestämt träff med en svensk familj för att för första gången visa runt på vårt hotell. Väldigt spännande och en helt ny roll för oss!!

Klockan 11.00(lite senare förstås, man börjar ju blir lite lankesisk!) så träffade vi familjen för en rundvisning på byggarbetsplatsen "Jippie - the villa. Det var Marcel, Jacqueline, Carmen och Stefan som entusiastiskt och intresserat frågade oss om Sri Lanka och vårt äventyr här! Det visade sig att också familjen de Goede var svensk/holländsk, precis som familjen vi träffade förra veckan. Är det något speciellt med holländska familjer som bor i Sverige? Ja, kanske att de är väldigt trevliga, för övrigt vet jag inte! De hade rest runt på Sri Lanka i 11 dagar och var nu lite sugna på en tripp från Hikkaduwa som vi fick äran att serva dem med. Det tackar vi för! Dessutom ska vi ha en lankesisk matlagningskväll för några av dem på tisdag. Och det är ingen av oss som ska laga maten, det kan jag lova! Det är en lankesisk kock som står för den!  Tur för dem!

Eftermiddagen avrundades på stranden och idag körde vi lite svensk picknick variant på det hela. Det blev äggamackor med bacon, purjolök och majonnäs. Det låter väl inte fel? Vi hade till och med fyllt en termos(tack för den farmor Bittan) med svenskt kaffe! Kanske är det vi som allvarligt börjar längta hem nu eller kanske vi bara blivit lite mer kreativa;)

Äter man äggamackor på stranden, ja då blir man lika rak i ryggen som Ubbe;)
Äter man äggamackor på stranden, ja då blir man lika rak i ryggen som Ubbe;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln