Check på möbler, pizza och ännu mera Vesak

Så var affären klar... Så var affären klar...

Äntligen ett slut på ösregnandet och de kraftiga vindarna. idag visade sig lite sol och blå himmel. Jag och tjejerna drog ner till stranden för ett dopp under tiden Ubbe klippte gräset. Så fick vi nu till en affär med en person som skulle fixa våra möbler. Det blev ...Prince! Jätteskönt och dessutom någon som har verksamhet här i närheten och som Janaka känner. Idag träffade vi honom och betalade en del av möblerna i förskott. Yes, vad skönt att det är gjort!

Under eftermiddagen kom en spontan inbjudan från "norrbaggarna" i Unawatuna på vin och hämtpizza och det är ju inte något man säger nej till! Så vid 16-tiden tog vi lokalbussen mellan skurarna de 40 minutrarna som det tar ner till Unawatuna och med en Maja som stannade hemma själv för lite egentid(inte så konstigt att hon behöver det, här umgås vi nästan jämnt). En härlig kväll med många sköna skratt och en väldigt god Sangria tillagad av pappa Jörn i familjen.

På vägen hem till Hikkaduwa när vi åkte genom Galle var det fullt pådrag där, festivaler, mängder av människor och en otroligt massa ljus överallt, blinkande färgglada ljus som firar Vesak, en av de största buddhistiska högtiderna i världen. Det märktes vill jag lova. Har aldrig sett så många människor och lampor på samma ställe här på Sri Lanka. Trafikstockning och världens party. Riktigt häftigt!

Imorgon så är det ledigt från skolan här...igen, och tjejerna får återigen en skön sovmorgon! Säga vad man vill om skolan men lediga dagar är det gott om...

Kvällens pizzagäng.
Galle i Vesakskrud.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln