Sååå tråkig mat!

Japp, så tog inspirationen helt slut! Inspirationen att slänga ihop någon god maträtt med de lankesiska råvarorna! Här finns färsk frukt och grönsaker i överflöd. Men efter dahl(linsgryta,) ris med grönsaker, nudlar med grönsaker och pasta med grönsaker så slog vi till med pannkaka med banan, cocos och honung. Jättegott! Men sedan då?  Idag blev det potatismos med grönsaker, herregud så originellt! Just nu enorm idétorka i Babelena house och alla i familjen mumlar lite tyst emellanåt...kött, kött, kött.
Det blir nästa veckas uppdrag för mor och far i familjen; att hitta något vettigt ställe att köpa kött på, mums! Dessutom måste vi snäppa upp matlagningen, innan vi kommer att tyna bort fullständigt i grönsaksträsket!

 

Våra fina husdjur(ekorrar) som vi vårdar så ömt har idag fått konkurrens från en liten "outsider", en fuling som helt plötsligt och lite skrämmande dök upp vid vår grind. Efter vad jag förstår så ska man vara glad över dessa djur eftersom att de äter både de ena och det andra, exempelvis råttor. Men jag kommer då inte att mata den. Hualia, vilken "rälig" krabat!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln