Påskhare och Polkagris

Leverans från den svenska påskharen! Leverans från den svenska påskharen!

Tänk att också lilla påskharen hittat till Sri Lanka denna påskafton. Alla de fina barnen fick varsitt påskägg lagom til frukosten med godaste svenska godiset. Tack påskharen Mia från Kärradal!

Så nu har vi också efter mycket om och men döpt den lilla röda motorcykeln. Tack för fina förslag som "röda faran" och "nyckelpigan" men efter ett majoritetsbeslut av familjen så blev det "Polkagrisen". Tycker kanske inte att det är det smidigaste namnet, men majoriteten vinner, så är det! Idag fick Ville, till hans stora glädje ta plats på Polkagrisen bakom Ubbes ryggtavla när de skulle till affären och två små försiktiga händer höll hårt i Ubbes t-shirt. Sötis, tänk vad spännande att få åka motorcykel på Sri Lanka! Inte alla 8-åringar som gjort det! Även små saker kan ibland vara riktigt spännande!
 

Vilka coola motorcykelgrabbar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln