Hotelladress och mera lampor

Hoppsan, så har visst andra skolveckan redan gått. För imorgon är det Poojaday och då är barnen lediga, igen. Tror att det är läge med lite tyskagnuggning imorgon av Stina, fast hon vet inte om det ännu;) Så tre "tuffa" dagar denna vecka!

Idag anlände vårt första lilla paket till hotellet och nya adressen. Nu har vi alltså en egen adress till Jippie- the villa och det känns ju lite mäktigt!  Galbokkuwa road, Pannamgoda, Hikkaduwa. Ubbe har också satt upp en liten provisorisk skylt. Det visade sig att postgången fungerade alldeles utmärkt även om det var sänt från Sverige den 23 augusti, så kom det ju fram! Ganska lång leveranstid, men här är det förstås ingen som reagerar.

Nu har  vi bestämt vilken sorts lampor vi ska ha på pelarna vid de två ingångarna. Måste först tilläggas, att utbudet är extremt klent om man vill ha något västerländskt utan krusiduller, med konstiga knoppar eller mönster. Så det blev helt vanliga släta stora vita bollar. Inte det mest kreativa och spännande, nej, men här får de helt enkelt duga. Inte snygga men inte fula heller, ibland måste man resonera så när man letar efter saker här, annars blir det aldrig några inköp. Då ritar vi ett streck på inköpslistan över de lamporna samt spotlights och över  utomhuslamporna, de flesta köpte vi också idag, nu är det klart. Ska vi bara fixa det resterande 79 sakerna på listan;), men det är lugnt, många bäckar små...leder till ett färdigt hotell 1 december. Välkomna förbi för att se hur det blir!

Den duger...
Fler lampor levereras!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln