Bank och förhandsvisning

Bankbesök i Hikkaduwa. Bankbesök i Hikkaduwa.

Uhhhh, upp klockan sex idag, inget vidare! Dessutom ganska mörkt och kyligt(bara 28 grader) efter nattens regn. Nåväl, tjejerna skulle till skolan och vardagen är här!

Efter frukost tog vi en promenad, dags för lite motion, och sedan blev det frukost nummer två på stranden efter ett dopp i havet! Dagens projekt var förutom det vanliga inhandlandet av mat och frukt, ett besök till banken för att öppna ett konto. Att öppna ett konto i Sverige går väl på en sisådär 20 minuter skulle jag tro. Men nu är vi på Sri Lanka och där kan man inte ens öppna ett konto utan ett skrivet brev från vår advokat, måste fylla i ett antal formulär och sedan förstås, det viktigaste, att ha med sig sina finfina företagsstämplar!!! Så idag efter bankbesöket kom vi hem med ett formulär som ska fyllas i av vår advokat, alltså dags för fler möten och inget konto! TÅLAMOD...

 

Kvällen avslutades på ett synnerligen trevligt sätt. Vi fick en förhandsvisning av första avsnittet av "Familjer på äventyr". Riktigt märkligt att se sig själv på film, men väldigt roligt! Verkligen också spännande att få möta de andra familjerna! Det känns som att denna säsongen också kommer att leverera, håller tummarna för det;)

Förhandsvisning av avsnitt 1 "Familjer på äventyr".
Förhandsvisning av avsnitt 1 "Familjer på äventyr".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln