Tiden går...

Familjeinvigning av poolen. Familjeinvigning av poolen.

Japp, nu har nedräkningen börjat på allvar inför öppningen den första december. Nu gäller det för oss att fokusera på allt positivt som sker för att hålla huvudet lite kallt! För det är inte så att vi direkt ligger långt före tidtabellen nu längre...Vi kommer förstås att bli färdiga i tid men det blir till att jobba ända "in i kaklet" för oss alla!

Så positiva saker just nu:
Poolinvigningen med lite bubbel lyckades vi klämma in sista kvällen familjen var här. Oj, vad härligt! Poolen är nu alltså vattenfylld och ljuvligt blå(för övrigt härlig att simma i, drygt 30 grader hela tiden).
Gräsmattan är prydligt lagd för hand(här rullas det inte ut några färdiga gräsmattor på rulle), dessvärre måste två ställen göras om för att lutningen behöver finjusteras.

Här läggs gräsmatta för hand...en tuva i taget!
Här läggs gräsmatta för hand...en tuva i taget!

De färgglada dynorna till våra hemmagjorda pallar är färdigsydda och otroligt fina i färgerna, tycker vi:)
Ubbe har monterat lampor på sängborden(en mycket bra detalj när man vill läsa om kvällarna har vi märkt). Dessutom är upphängningsanordningen för de fina kanelgalgarna utklurad så att den fungerar bra.
Sedan har jag fått några tillskott på virknålsfronten från mamma Ulla, så nu gäller det att virka  för glatta livet framöver!
För övrigt är kylskåpet fylld med salami och ostar och skafferiet med svenskt kaffe, Ballerinakex, lakrits och smågodis(efter senaste besöket, stort tack).  Festen kan börja:)
Listan kan göras lång över positiva saker...Så håll huvudet kallt, kära familjen Ternön och jobba på! Heja oss!

Möblerna, belysning samt klädhängare och galgar av kanelträd på plats!
Möblerna, belysning samt klädhängare och galgar av kanelträd på plats!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln