Kohamada?

Hur mår du? på Sinhala. Nu har Maja och Stina börjat lära sig Sinhala i skolan, språket som talas av flest människor på Sri Lanka. Jag och Ubbe försöker att hänga med och lära oss några enkla användbara fraser. Känns kul om man kan göra sig lite förstådd här bland lokalbefolkningen. Ska man svara på frågan heter det: Hondin innawa(jag mår bra), så vet ni det!

Hör och häpna, men både jag och Ubbe har börjat med yoga hos Lyndon, en 62-årig "gummitarzan" till engelsman och han är synnerligen nöjd över att ha fått Ubbe som lärling. Idag körde vi för tredje gången och det bli bara bättre och bättre. Så när vi återvänder till Sverige så kanske vi är fenor både på yogaställningen påfågeln och skorpionen!

Så äntligen har vi nu fått den medhavda familjehängmattan XXL på plats. Inte helt lätt att hitta en bra plats, men mellan mangoträdet och palmen blev det till sist. Bilden blir liksom inte komplett på ett sånt här ställe utan en hängmatta. Där ska det minnsan läsas många böcker och lyssnas på ljuvt fågelkvitter!

Bilden är tagen från vår balkong, om ni undrar...
Bilden är tagen från vår balkong, om ni undrar...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln