Kvällsbjudning

Julstämning? Julstämning?

Morgonen startade med förberedelser inför kvällens "storslagna" middagsbjudning med hela familjen Elmén. Med så fint besök;) får man ju verkligen putsa och förbereda ordentligt! Så det blev dammsugning och lite julpyntning! Givetvis fick jag ju plocka in lite färska blommor från trädgården.



Efter ett sedvanligt strandbesök med lite goda skratt, bodyboard och god mat var det dags för förberedelse. Det gäller att komma på något smarrigt med de råvaror som finns här. Inte alltid så lätt, men idag blir det wraps med lankesisk sallad, basilikasås med sötsur chilisås samt grillad kyckling. Till efterrätt kör vi färdig "kolayoghurt" som vi hittat i affären med passionfrukt och nyriven kokos. Lite nöjd med den menyn, hoppas att även gästerna säger likadant efter middagen;) Ha en trevlig fredagskväll, gott folk, det ska vi ha!

Man tager vad man haver...
Man tager vad man haver...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln