Svenskkoloni och kyla!

Glassdags med familjen Hallström. Glassdags med familjen Hallström.

Hikkaduwa kan nu med rätta kallas för en liten svenskkoloni, minsann! Idag har vi träffat på familjen Hallström från Öland som planerar att vara här i nästan ett år. Väldigt trevligt och med ungdomar i samma åldrar som våra. Extra bonus! Denna tappra familj har cyklat utmed västkusten fram och tillbaka under senaste veckan. Modigt och väldigt svettigt, i den lankiska trafiken gäller det minsann att vara alert...och det verkar de vara!

På vägen hem stötte vi på svenska familjen nummer 4 i Hikka, familjen Edén också från Öland!!!Mats och de två sönerna, Alexander och Arvid hade precis landat direkt från Sverige! Välkomna till Hikkaduwa, kära svenskar! Nu är vi allt ett litet svenskgäng här! Häftigt!
 

Regnigt och svalt Hikka! Regnigt och svalt Hikka!

Idag har det varit en sådan skön, regnig och nästan kylig dag! Morgonen bjöd BARA på 28 grader och nu till kvällen så visade termometern på....tada, 26 grader. Otroligt och nu är det verkligen dags för långbyxor!! Faktiskt helt underbart och vi sover hela natten som stockar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ll » ”MISS LYCKAD”:  ”det är aldrig någon idé att fly”

  • Maja - Våga prata om psykisk ohälsa » ”MISS LYCKAD”:  ”Vilket bra skrivet inlägg! ♡ Och du har rätt, det är okej! ”

  • Sandra » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Gud vad underbart att ni satsade på ett hotell i Sri Lanka! Jag och min fam..”

  • Hannah » Haft en bra sommar?:  ”Hej! Ser att ni lever ungefär det liv jag går i planer för. Vad har din man för ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln