Dopp, pallar och ljuvlig glass

Vackra Sri Lanka! Vackra Sri Lanka!

Sköna söndagsmorgon! Denna morgon var Stina i Unawatuna hos en kompis så det var en lite decimerad familjeskara till frukosten.
Precis som de senaste 350 dagarna på Sri Lanka så var också denna dag varm, solig och bjöd på en klarblå himmel. Var är regnperioden som alla pratar om...Inte här i alla fall;)

Efter lite bestyr i huset var det bara helt nödvändligt att ta ett svalkande dopp i havet, nu är det väl "bara" en sisådär 27-28 grader, och då kan det faktiskt hända att man får en känsla av pytteskinn(gåshud), och det händer inte ofta här!

Ubbe drog hem för att snickra med något av alla våra projekt(pallarna blev det visst) och jag och Maja kände ett överväldigande:) behov av att ta en italiensk glass på Lavazza inne i deras  AC-lokal. Inte helt fel! De inhemska glassmakerna här är gudomliga, till exempel mango, kokos, passionsfrukt m.m. smakar sååå gott och precis som frukten eller kokos ska smaka! Mums! Exakt en lagom dos för oss så att vi efter det orkade gå ända hem till Babelena house(säkert en kilometer). Ja, man kan väl inte säga att vi blir så fysiskt uttröttade här;)

Vi(Ubbe) kommer att göra två pallar till varje hotellrum av gamla Tuk-tuk däck och gamla chilisäckar. Otroligt coolt och fräckt tycker vi själva:) Skickar en ödmjuk tanke uppåt över att jag har en sådan händig man, tack för det, för det behövs verkligen!

Sanslöst god glass till sanslöst dyra priser...men ibland så;)
Sanslöst god glass till sanslöst dyra priser...men ibland så;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln