Men hallå...hur bra kan man ha det?

YogaJanne och Mia in action! Kolla in Gummitarzan till vänster! Han ÄR vig! YogaJanne och Mia in action! Kolla in Gummitarzan till vänster! Han ÄR vig!

Denna fantastiska måndag började med yoga, även med Mia och Janne som deltagare... Gött att att se att vi faktiskt har blivit LITE viga.

När svetten fortfarande lackade gjorde Mia mästerklippet på mig! Grymt skönt med fräscha hårtoppar och hmmm, skulle nog säga att jag blev riktigt fräsch(lite skryt)!

Sedan var det dags att plocka upp de tappra barnen Cajsa och Ville som hälsade på i tjejernas skola. Jättekul att de ville det och att de faktiskt åkte med skolbussen redan 06.45. Efter lilla "skolvisningen" så drog vi till  Galle! Vi träffade också på sköna Mrs Hislop, rektorn som sliter hårt för att allt ska bli bra med skolan, dessutom erbjöd hon mig ett jobb som geografilärare ett par dagar i veckan. Oj, oj där ser man, här blir man helt enkelt erbjuden ett jobb...hör inte till vanligheterna:)

Eftermiddagen spenderade vi strosandes i Galle, ätandes glass, drickandes drinkar och  det blev många sköna skratt!  Vilken underbar energikick! Vilken lycka!

Vilken lyx, en egen frisör från Sverige.
Vilken lyx, en egen frisör från Sverige.
Ett gott gäng i Galle!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln