En tom tisdag med Morrie

Vänner på väg på en tur upp i bergen! Vänner på väg på en tur upp i bergen!

Idag blev det i rask takt två frukostar efter varandra. Först den lilla skolfrukosten med två uniformsklädda tjejer och sedan en frulle med Mia och Janne samt barnen innan vi tillfälligt fick säga hej då till dem då det var dags för deras lilla bergstripp, för att se andra fina delar av Sri Lanka!

Kändes sådär tomt och trist,  så när Ubbe tog lilla Polkagrisen för att göra lite saker med bygget så kände jag mig lite ensam. Världens bästa bok, just för en sån stund, råkade då ligga på sängbordet med bara 2 kapitel kvar. Åhhh, vad skönt att få gråta en skvätt just denna dag. Passade perfekt att läsa ut "Tisdagarna med Morrie". Vilken fin och tänkvärd bok! Det har blivit många understrykningar i den när jag läst den och den kommer jag ganska snart att sätta tänderna i igen! Den rekommenderar jag varmt om ni behöver få lite klokskap till livs och det behöver man ju ibland:), finns till och med nu på bokrean:) Kolla in den på länken här!


Efter de två kapitlen så var jag färdigdeppad och kände mig redo för vardagen igen! Så då var det dags för lite städning, tvätt och disk, ja det vanliga som faktiskt också måste göras här! Under eftermiddagen tog vi oss en liten tur bort till Ananasdamens/Shantis hus igen för att ta lite fler kort och för att rekognisera. Har nu fått ett kostnadsförslag från hantverkare på vad det kommer att kosta om huset ska renoveras. Så tillsammans med fina Anna(från Bryssel) så kommer vi nog att kunna hjälpa Shanti med huset. Världen är full av godhjärtade människor, viktigt att vi påminner oss om det emellanåt!

Vilken fin bok!
Vilken fin bok!
Ett halvskruttigt bostadshus minst sagt...
Ett halvskruttigt bostadshus minst sagt...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln