Grattis till OS-silver och hoppsa-steg

Ja, vad ska man säga om natten som var? Det var en mosig halva av familjen Ternön som vaknade denna morgon på grund av en synnerligen aktiv natt. Dels fotboll live via datorn och all den spänning det innebar. Målchanser, hörnor, gula kort och dessvärre självmål och sedan efter den "riktiga" matchen" var det svårt att inte fortsätta spela match i sängen. Hmm, jag och Stina var faktiskt uppe mellan 02-04 för att följa den rafflande finalen. Och herregud så duktiga våra härliga svenska fotbollstjejer är och Pia Sundhage, vilken förebild! Det svenska hjärtat pyser av stolthet! Tack, snälla Ikko för tipset på hemsidan där vi faktiskt kunde se matchen live!

Någon film blir det inte denna lördag, för tjejerna har bestämt sig för att ta en liten paus från filmandet. Nu har de bara lov och vill bara ta det lugnt och njuta!

Lördagen har gått åt till så´nt ni vet bara ska göras, fixa saker här och till hotellet. MEN lilla Pippi börjar så sakteliga att ta lite mer plats. Nu tar hon faktiskt lite "hoppsa-steg" när vi ger henne mat och ropar på henne! Ljuvligt! Och Ubbe får lov att klappa henne och hon ligger kvar och dessutom andas hon under tiden... Sakta, sakta går det med mycket små steg, men skam den som ger sig, vi jobbar vidare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln