Strandhäng och fina julhälsningar

Glada pojkar trots att regnet öser ner... Glada pojkar trots att regnet öser ner...

Klarblå himmel, palmer som vajar och en stekande sol! Vad mer kan man göra än att dra ner till stranden där vi sammanstrålade med familjen Elmén från Tångaberg och familjen Lundén från Halmstad. Börjar likna världens svensknäste nere på Universal beach nu, vilket vi tycker är jättetrevligt förstås:)

Efter lunch, lite hopp och lek med våra bodyboards så öppnade sig himlen fullständigt, som den bara kan göra här, och regnet forsade ner i dryga timmen. Hmmm, inte direkt vad vi planerat, men som ni förstår så går det ingen nöd på oss. Inte ens när regnat forsar ner för då finns det tak och då kan man beställa varsin gin och tonic. Så det fick det bli! Både Ubbe och Peter var riktigt nöjda med det beslutet!

Stranden och Hikkaduwa är otroligt fint även när regnet forsar ner och faktiskt är det både mysigt och lite svalt när det kommer ett riktigt ösregn!

Under dagen fick vi också ett väldigt fint mail från Kärradal och goda vänner som haft en julfest i helgen och som vi såklart missade. Men världens bästa vänner och grannar i Kärradal skickade förstås hälsningar till oss både via foton och en liten filmsnutt. Det tackar vi för! Era tankar värmer gott och en snapsvisa av det skönsjungande gänget tackar man ju inte nej till att höra;)

Uppskattade julhälsningar från skönt gäng i Kärradal!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln