Födelsedag och pyssel

Japp, så var man då ett år äldre...igen! Känns helt ok förutom att jag spenderade den mesta tiden av dagen i sängen med en god bok. Inte riktigt kurant ännu, men laddar för att imorgon då är jag helt alert igen och slipper den här sega denguefebern.

Fick en kunglig uppvaktning i morse med ballonger, choklad, fina teckningar och skönsång! Så otroligt glad och tacksam för att befinna mig just här, just nu tillsammans med familjen.

Under dagen när jag låg och "petade naveln" i sängen, höll Ubbe och Stina på med lite hobbyarbeten. Klurar och filar på att få till en lampa med lite återvunna produkter, och det ser bra ut. Hade varit grymt om vi kan använda dem till hotellet, kanske sälja till hotellgästerna och eventuellt sälja till någon affär här. Alla inkomster är välkomna nu när vi laddar för att öppna världens bästa hotell den 1 december!

Avslutade dagen med en god middag i Galle och en värdig avslutning på en skön födelsedag ,i ett skönt land med skönt sällskap! Ser framemot ytterligare ett fantastiskt år!

Här händer det grejer!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln