Grattis Maja och fynd till hotellet

God morgon! God morgon!

Åh, vad härligt att vakna upp under tjocka täcken och i ett kallt rum! Efter några uppblåsta ballonger så tågade vi iväg till Maja och hennes säng för lite skönsång för henne på fördelsedagen! 16-år!! Overkligt, vad tiden går snabbt!

Frukostbuffén smakade lika gott denna morgon och personalen uppvaktade Maja med en fin tårta och lite sång.

När tjejerna satt och tryckte i AC-rummet så drog jag och Ubbe ut på stan. Vi åkte till Pettah market. Ett stort område i Colombo, fullt med affärer och fullt med knallar överallt, där det mesta säljs. Där fyndade vi lampor till hotellet och så äntligen fick jag tag i begagnade säckar som jag vill ha till något, oklart riktigt vad ännu, men klurar på detta!

Innan vi drog hemåt till Hikkaduwa så avnjöt vi en väldigt god lunch på Barefoot, där de flesta i familjen också slog till med en dessert! Vilken födelsedagslunch och vilken härlig avslutning på vårt Colombobesök! Vid 8-tiden på kvällen gled vi in på Babelena house, rejält trötta, åter Hikkaduwa och egna sängar...inte så dumt det heller;)

Så som ni märker så blev det en vanlig blogg idag men om några dagar kommer en liten film från vår tripp till Colombo med födelsedagsfirande, matfrosseri och mera! Tjejernas sedvanliga lördagsblogg får ni se igen nästa lördag.

Vilket fynd! 6 säckar för 12 kronor!
Vilket fynd! 6 säckar för 12 kronor!
Födelsedagslunch på Barefoot.
Födelsedagslunch på Barefoot.
Stinas hemgjorda flagga fick förstås följa med till Colombo för att pryda Majas macka!
Stinas hemgjorda flagga fick förstås följa med till Colombo för att pryda Majas macka!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln