Grattis Maja och fynd till hotellet

God morgon! God morgon!

Åh, vad härligt att vakna upp under tjocka täcken och i ett kallt rum! Efter några uppblåsta ballonger så tågade vi iväg till Maja och hennes säng för lite skönsång för henne på fördelsedagen! 16-år!! Overkligt, vad tiden går snabbt!

Frukostbuffén smakade lika gott denna morgon och personalen uppvaktade Maja med en fin tårta och lite sång.

När tjejerna satt och tryckte i AC-rummet så drog jag och Ubbe ut på stan. Vi åkte till Pettah market. Ett stort område i Colombo, fullt med affärer och fullt med knallar överallt, där det mesta säljs. Där fyndade vi lampor till hotellet och så äntligen fick jag tag i begagnade säckar som jag vill ha till något, oklart riktigt vad ännu, men klurar på detta!

Innan vi drog hemåt till Hikkaduwa så avnjöt vi en väldigt god lunch på Barefoot, där de flesta i familjen också slog till med en dessert! Vilken födelsedagslunch och vilken härlig avslutning på vårt Colombobesök! Vid 8-tiden på kvällen gled vi in på Babelena house, rejält trötta, åter Hikkaduwa och egna sängar...inte så dumt det heller;)

Så som ni märker så blev det en vanlig blogg idag men om några dagar kommer en liten film från vår tripp till Colombo med födelsedagsfirande, matfrosseri och mera! Tjejernas sedvanliga lördagsblogg får ni se igen nästa lördag.

Vilket fynd! 6 säckar för 12 kronor!
Vilket fynd! 6 säckar för 12 kronor!
Födelsedagslunch på Barefoot.
Födelsedagslunch på Barefoot.
Stinas hemgjorda flagga fick förstås följa med till Colombo för att pryda Majas macka!
Stinas hemgjorda flagga fick förstås följa med till Colombo för att pryda Majas macka!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln