Studier och utflykt

Genomgång av naturvetenskap...hmmm...ja, inte min starka sida! Genomgång av naturvetenskap...hmmm...ja, inte min starka sida!

Halva dagen ägnades åt naturvetenskapsstudier inför Majas prov på torsdag och fredag. Vi gick igenom ampere, grundämne, lackmus, näringskedjan, gaspartiklar m.m. Inte min starka sida, men det är bara att bita ihop för att stötta så mycket det nu bara går. Maja har prov hela torsdag och fredag och då är det engelska, naturvetenskap och matematik, som ska "tentas" av. Mastigt och lite tungt, speciellt då de andra eleverna har lov.

Så under eftermiddagen efter en skur och när molnen hängde tunga, bestämde vi oss för att ta en liten tur till Galle, för lite omväxling. En grön motorcykel fick lånas in och sedan drog vi iväg fullt riggade mot Galle med regnkläder! Här är man minsann redo för det mesta! En liten promenad på sta´n, några besök i affärer och ett gott restaurangbesök senare kände vi oss nöjda och körde hem till Hikka och vårt Babelena house, så var också den dagen slut! Ja, här är det verkligen inga problem att slå ihjäl tiden;) Ibland undrar vi vad vi gör hela dagarna...

Riggade för ett lankesiskt ösregn:)
Lite tisdagsmys...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln