Spontanbesök och nya rör

Spontanbesök i Hikkaduwa! Spontanbesök i Hikkaduwa!

Idag hände något väldigt ovanligt för att vara här i Hikkaduwa, vi fick ett spontanbesök...första hittills. Ubbes före detta jobbarkompis "kom förbi", minsann! Det hör verkligen till ovanligheterna att någon bekant bara "dyker" upp här. Väldigt trevligt och givetvis blev det lite god mat och vin tillsammans med Hugo, från Göteborg.

Herrejistanes, vad skönt vi somnade igår kväll, till BARA 27 grader i sovrummet! Tack Elsa:) Brrrr, lakanet tätt runt kroppen och med Ubbe liggandes nära, som omväxling! Vilken skön känsla med lite kyla!  Hoppas bara inte hyresvärden får en alltför hög elräkning nu;) Idag har vår lilla Elsa fått bekänna färg och Ubbe har fixat till diverse anordningar för att vi ska kunna använda henne både i vårt sovrum och i vardagsrummet! Snyggt va? Nöden har ingen lag och nu är det VARMT...då är allt tillåtet:)
För övrigt ett stort grattis och kram till sköna mamma, mormor och svärmor Ulla på din födelsedag!

Elsa installerad i egen hög person! Inte SÅ snyggt men ack så skönt:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln