Kvinnodag och njut på stranden

Starka tjejer i tropikerna! Upp till kamp:) Starka tjejer i tropikerna! Upp till kamp:)

Tisdag morgon och vardag...upp tidigt för att vinka av tjejerna och sedan spana in fåglarna:) en stund innan nästa frukost med familjen Heidi och co. Idag lämnade de oss för en utflykt till Unawatuna och därefter några nätter uppe i bergen. Så nu är det bara familjen i huset några nätter...innan gänget återkommer för att lapa sol ett par dagar innan hemfärd.


Idag kom tjejerna hem från skolan och var eld och lågor över att det idag är Den internationella kvinnodagen! Tyvärr var varken lärare eller de andra eleverna på skolan särskilt entusiastiska. Men faktum är att elever och lärare hela tiden lär sig av varandras kulturer och tankar. Väldigt intressant att höra tjejerna berätta när de kommer hem, vad de diskuterat i skolan.

Kvällen avslutade vi med ett härligt kvällsdopp. Inget går upp mot Hikkaduwa en skön kväll med solnedgång, folk som strosar på stranden och en kall öl. Så skål alla starka kvinnor, för denna dag och resten av året!

Bara att njuta...
Bara att njuta...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln