Puss och sängar

En puss från oss till er alla! En puss från oss till er alla!

Ikväll bänkade vi oss för sista gången för att se "Familjer på äventyr". Riktigt sorgligt, men vårt äventyr tar inte slut nu, det har precis bara börjat. Jättekul att så många vill följa oss på bloggen, Facebook och Instagram och vi har fått såååå många fina mail och kommentarer med uppmuntrande ord och lycka till! Ett stort TACK till alla ni fina människor som tänker på oss! Otroligt vad det värmer våra hjärtan, ska ni veta:)

Nu är det hotellbygget som tar upp den mesta av vår tid! Idag har vi varit hos snickaren för att visa vårt förslag på sängar som vi vill ha och höra hur mycket det kostar att tillverka dem! Att träffa en snickare här kan mycket väl innebära att snickaren är en stor hårig man, iklädd endast en sarong och full med träspån över hela kroppen och med en uppsjö av trästockar på hela gården.. Ja, kanske lite otippat! Men så kan man beskriva snickaren vi mötte och han är säkert en riktigt duktig snickare...Vi får dock se om det blir han som gör sängarna där alla våra nöjda hotellgäster ska sova gott framöver. Välkomna att provligga framöver;)

Snickaren i egen hög person.
Snickaren i egen hög person.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln