Varanjakt och gäster

Varan på rymmen i vår trädgård!!! Varan på rymmen i vår trädgård!!!

En mulen och "lite" sval morgon mötte oss denna lördag när vi åt vår omelett och käkade våra mackor ute på verandan. Mitt i frukosten fick vi ett ovälkommet besök i trädgården, då en ganska stor varan kröp in under porten. Så hela familjen Ternön fick göra gemensam sak för att mota ut den igen. Vettskrämd försvann den stackaren! Inget  husdjur för oss alltså!

Annars var det mest förberedelse inför den STORA bjudningen ikväll som gällde. Lilla ärtan gick varm precis som kylskåpet, frysen och första matlagare(jag!). Även resten av familjen fick förstås bekänna färg. Tur att man kan förbereda i underkläder, värre blir det ikväll när det är skarpt läge;)

Allting känns klart nu, köttbullarna ska värmas, potatis kokas, lingon läggas upp och en liten drink innan blir det förstås. Har fått komplettera med en extrasäng ute på verandan som vi piffat upp så att samtliga kan sitta därute. Känns faktiskt lite mysigare och mer hemma just nu! Så håll nu tummar och tår för att detta blir lyckat;)

Redo för gäster.
Redo för gäster.
Här ska det mysas med gästerna:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln