Företagare laddar för Broms

En lååång skylt till ett mycket låååångt namn! En lååång skylt till ett mycket låååångt namn!

Att starta företag här på Sri Lanka, gör man verkligen INTE i en handvändning, kan vi lova! Att vi numera kan titulera oss direktörer är faktiskt välförtjänt;) med tanke på den tid, byråkrati och kostnad som krävts för att vi, enligt lankesiska regler och lagar, ska kunna driva ett företag på ön. Som tur är har vi haft en väldigt trevlig liten prick till advokat, som hjälpt oss, vi kan kalla honom Joti. Ni förstår kanske varför vi har ett smeknamn på honom när ni spanar in hans skylt på dörren!! 

 

Nu laddar vi för Bromsarnas ankomst imorgon! Extrasängar behöver flyttas in Majas sovrum, Majas saker behöver flyttas in i Stinas rum, myggnät sättas upp och diverse mat/dricka behöver provianteras! Ska bli så roligt att träffa hela familjen Broms imorgon och visa dem Sri Lanka och Hikkaduwa! Mikael, Anna-Karin, Erik och Adam, välkomna till oss!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln