Svalt, flygbiljetter och en fot

Idag blev det en sväng till Galle efter skolan. Boddi körde oss i sin Tuk-tuk och det var ju lämpligt för idag regnade det och det var äntligen lite svalt! Åhhh, så skönt!

Nu har vi bokat flygbiljetterna hem till Sverige för tjejerna och det blir så bra omhändertagna på Sri Lanka airlines. De ska till och med ha små "halsväskor" på sig under resan med biljetter och pass, till Majas stora förtjusning;) Så nu är det bestämt och bokat att Maja och Stina åker hem till Svedala själva i början av januari för att sondera terrängen och för att börja i den svenska skolan!

Slog till med lite sen golunch på favvostället i Galle efteråt. Bra priser och mycket god mat. Idag bjöd till och med personalen på ljuvlig kokosglass till efterrätt, dagen till ära. Så där kom en liten guldkant en helt vanlig måndag! Underbart!

Så till sist denna måndag, ett litet bonusfoto på en ganska hårig och stor mansfot som kört åtskilliga mil på motorcykel i sol på Sri Lanka. Då kan fötterna få en sån här fräck rand! Lite coolt va;)

Ljuvlig kokosglass på ett härligt ställe!
Ljuvlig kokosglass på ett härligt ställe!
Såhär kan en Ubbefot se ut minnsan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln