Rivning och gott regn

Idag satte traktorgrävaren sin skopa i Shantis hus och jämnade det med marken. Det tog inte mer än några minuter och nu ska det ta cirka 3 veckor innan Shanti kan flytta in i sitt nya hus. Takpannor och dörrblad samt fönsterluckor togs till vara på,  för att kunna användas i det nya huset, om nu inte pengarna räcker till allt.

Så kom då äntligen ett ihållande regn framåt eftermiddagen och med det också lägre temperaturer. Med 27 grader och regn blir det nästan lite pytteskinn på oss, som omväxling i Hikkaduwa. Stina ville absolut inte vara under tak när regnet strilade ner. Nej, nu passade det bättre med en regndans, tyckte hon;) Det känns så lyxigt att få krypa ner i sängen i kväll med svalare väder. Måtte detta hålla i sig ett tag nu;) Skulle tro att det blir ett extra tidigt sänggående ikväll för att vi ska kunna njuta av att vira in oss i lakanet ordentligt. Vilken lyx!

En pigg Stina dansar regndansen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln