Råttjakt och pizza

Sorgligt...men ibland måste de dö, de stackars råttorna! Sorgligt...men ibland måste de dö, de stackars råttorna!

Lagom till frukosten och lilla rostade mackan fick vi besök av the "cleaningman"(han grovrengör badrum och fläktar en gång i månaden). Nu kan han också titulera sig the "ratman". Efter en råttjakt inne i köket fick han till slut tag på den lille rackaren och slog ihjäl den med en...träbit. Lite, lite sorgligt! Men väldigt skönt att vi nu slipper just den typen av husdjur i köket...

En vacker solig lördag är förstås gjord för bad och sol är på Sri Lanka, så det är klart att vi var "tvungna" att ta en sväng ner till stranden. Vid 18-tiden skulle arkitekten och Janaka komma förbi för att diskutera ritningarna för hotellet. Det där med tider är ju inte lankesernas starka sida, kan man säga utan att överdriva. Arkitekten dök upp 19.30, en sisådär 1,5 timmar försenad. Men han var glad ändå!
Så idag blev det kvällsmat och pizza runt 21.30 och Stina satt och skakade för att hon var så hungrig. Under tiden vi åt blev vi dessutom underhållna av sköna Kim, som är barn till ägarna av Spaghetti & co och dessutom klasskompis med Maja och Stina. En gald 16-åring med lätt till skratt. Så nu är vi mätta och nöjda och inatt sover vi utan oro för nattliga besök! För vem vill ha en råtta springandes i sängen???

Byggmöte med arkitekt och lankesisk partner, Janaka.
Pizzaintag på Spaghetti & co med goa Kim!
Pizzaintag på Spaghetti & co med goa Kim!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln