Sköna lördag

Strandgrillning! Strandgrillning!

Gött med en lördag utan något enda inbokat! Tog det lugnt på morgonen, åt en en långsam frukost med mycket snack och diskussioner och bara slappade en bra stund på förmiddagen. Sedan var det dags för lite strandhäng! Tyvärr var det röd flagga med stora vågor, kraftiga strömmar och fullt med sand i vattnet. Men bada måste man ju bara göra i detta väder så vi trotsade allt och plaskade runt en stund i vågorna alla tre.

På kvällen åkte vi tillbaka till stranden för lite grillning av marshmallows över öppen eld. Ett gäng på stranden bestämde sig för att elda och göra mat över öppen eld så då var vi där med marsmallows! Tjejerna var lyriska över detta sega söta elände...jag tog en öl istället:)

Kvällen avslutade vi på Harbours med lite kortspel, ett glas rött vin och en god wienerschnitsel. Vilken skön tjejhelg! Denna natt är det Stinas tur att sova bredvid mig. Kan man önska sig något mysigare! Mysigt är ju förstås också att få hem mannen/pappan imorgon! Skönt att vara isär ibland men ack så skönt när man väl träffas igen...det kanske är kärlek, det;)

Lördagskväll med tjejerna på Harbour!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln