Varmt och kladd...kaka

Majar solar bort ränderna och Stina sällskapar! Majar solar bort ränderna och Stina sällskapar!

Jaha, så vaknar man till ytterligare en helt molnfri med dag med klarblå himmel. Vad säger vi då till våra barn? Inte "passa på att gå ut nu när det är så härligt väder" som vi gör i Sverige, utan mer "oj,oj vad ska vi nu hitta på så att vi inte får värmeslag". Idag blev det inget värmeslag men ett litet rekord i köket som är husets svalaste plats, 33 grader uppmättes! Visst är det spännande! Läste att det inte varit så här varmt sedan 1995 i Hikkaduwa, och då kan man ju känna att det är lite av en lyckoträff(ironiskt!) att vi är här, svala nordbor! 

Maja och Stina lyckades i alla fall även idag att roa sig kungligt! Lite solning!!! blev det för Maja, hur man nu kan vara sugen på det i denna värme!!! Sedan gick de igång i köket med ugnen och bakade gudomliga små kladdkakor som vi fick till eftermiddagskaffet! Tur att man har barn som är företagssamma när vi föräldrar, gamlingarna, mest sitter och kippar efter andan i värmen!

Mums!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln