Godis, nyckelringar och spännande produkter

Vilken lycka...mer godis! Vilken lycka...mer godis!

Man slutar aldrig att bli förvånad och så lycklig över alla dessa sköna svenskar som vi stöter på som känner igen oss från serien, bara läst bloggen, eller känner oss litegrann, en del här på hotellet och en del nere på stranden. Så snälla, nyfikna och omtänksamma. Kaffe, godis och senast idag ännu mera godis och  hembakade pepparkakor. Helt underbart gott och så glada vi blir! Stort tack ni alla som tänker på oss...snart har vi fått tillbaka de kilona vi tappat under bygget;)

Idag har vi fått våra fina nyckelringar till rummen levererade, nästan precis enligt önskemål...vilket inte alltid är fallet här på Sri Lanka...BARA ett lite fel blev det. Numreringen var till nummer 8 istället för till nummer 6 som vi bett om. Men det är ju nästan helt rätt och nummer 7 och 8 får väl våra förråd heta;)...eller nå´t. Hur fina som helst är det i alla fall, med siluetten av en Tuk-tuk. Helnöjda!

Idag har vi också hunnit med ett "riktigt" affärsmöte med ett väldigt intressant företag som enbart jobbar med återvinning och dessutom hjälper fattiga människor här på Sri Lanka. Väldigt bra affärsidéer och vettiga tankar. De använder säckar i jute och plast och dessutom smälter de ner vanliga plastpåsar för att använda till nya produkter såsom plånböcker osv. Så Henry och Susanne från Tyskland respektive Österrike, kom hit idag över en kopp SVENSKT! kaffe och vi diskuterade deras spännande produkter, kanske för försäljning här på hotellet till en början. Tar gärna emot era tankar och funderingar om produkterna. Känner att detta ligger helt rätt i tiden. Väldigt nyfiken på lite respons här, tack! För övrigt, hoppas att ni har/haft en skön söndag, som faktiskt är den 4: advent!

Necessärer, plånböcker, gympaväska allt av återvunna säckar och nersmältna plastpåsar.
Necessärer, plånböcker, gympaväska allt av återvunna säckar och nersmältna plastpåsar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln