Auyrvedisk läkare och Åsas grötbullar

En auyrvedisk läkare...så ser de ut! En auyrvedisk läkare...så ser de ut!

Torsdag morgon och Stina har ont i öronen igen! Åhh, vad detta är tröttsamt och tråkigt och jag ser på Stina att hon får dåligt samvete för att det nu är så ofta! Nu gäller det att hitta på något annat! En svensk kvinna som vi lärt känna, Margareta från Älmhult, har tipsat om en auyrvedisk läkare, så han har jag kontaktat och vi fick träffa Dr Prasanga redan under förmiddagen, idag. Kanon! Med tusen frågor attackerade han oss och lovade återkomma med en plan på lördag om hur vi ska gå tillväga de närmaste 2-3 månaderna för att bli av med öronvärken. Här jobbar vi långsiktigt!!! Hmmm, lite svårt där med tålamodet...

I eftermiddag efter att den sista hettan avtagit kände jag att jag var sugen på att...baka! Så oändligt trött på brödet här, så nu kändes det dags för ytterligare ett försök med deghantering och gasolugn! Jag och Stina slog till med Åsas goda grötbullar som alltid funkar hemma i Kärradal och simsalabim, de funkade även här i 30-graders värme, med torrjäst och gasolugn. Halleluja, nu har vi färska goda grötbullar till frukosten imorgon. Vilken lyx och vilken lycka! Troligtvis kommer hela familjen att hoppa upp ur sängarna imorgon bitti för att de är såååå glada över att äta grötbullar eller...kanske inte;)

Äntligen fluffigt lyckat bröd!
Äntligen fluffigt lyckat bröd!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln