Shopping i Galle

Idag var det projekt "ärende i Galle" som gällde! Boddi, vår goa Tuk-tuk- förare körde oss. Gött att få åka lite mer bekvämt och i skugga.

En härlig dag, Hikkaduwa från sin bästa sida, vackra färger, lugnt hav och med en svalkande havsbris. Ja, då skulle vi förstås in i centrala Galle för att handla, där det är ett gytter av bilar, motorcyklar, tuk-tuks, en och annan kossa, människor och en massa stillastående värme mellan husen! Pust! ...så var det också i dag, men skam den som ger sig!

Och vad ser vi då, mitt i vägen, en liten farbror som fått till uppgift att måla alla de svarta ränderna på kanten mitt i vägen. Så där satt han på huk i solen, mitt i värsta trafiken  och målade så fint, dubbelvikt...ja, någon ska ju göra det också...kanske att man skulle kunna önska några små knallorangea koner runt om honom så att bussarna åtminstone väjer lite...men se, så är det inte här!

Så att göra några ärenden i 35-gradig värme kändes ju inte så hemskt farligt längre...Ganska snart hamnade vi i en Hardwarestore, järnvaruhandel, till Ubbes stora glädje. Äntligen dags att få klämma på lite verktyg! Så nu blev det allt inhandlat en liten verktygslåda, en borrmaskin, en tång och lite mer smått och gott. Kan vara bra att ha på hotellet sedan, tyckte Ubbe;) Som välartad hustru kan man ju inte göra annat än att hålla med;)

Snacka om "Arbete på väg"!!!!
Ubbe i "klämmartagen"!
Bara en vacker naturbild från dagens resa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln