Intrimning av familjen Elmén

Ohhh, vad trevligt! Ohhh, vad trevligt!

Efter att vi hämtat familjen Elmén igår på flygplatsen så åt vi lite pizza här och tog oss en sängfösare på kvällskvisten innan det var dags för sängen. Många skratt och sköna historier!

Idag så har vi vi haft lite sight-seeing, matat havssköldpaddor och spanat in vårt strandställe. Tyvvärr en mulen och lite regnig dag men ingen brist på värme.

Så fick vi en så´n otroligt fin julklapp av vår favvofamilj från Tångaberg. Vilken gåva, man blir ju helt lyrisk! Inte nog med det, vi fick också paket från farmor. Tänk att det är så lyxigt att få paket och vilken lycka för oss alla! Tack alla små vänliga själar som tänker på oss!

På kvällen var der dags för den årliga Christmas play som skolan anordnar. Tjejerna och deras klasskompisar har övat, övat och övat. Idag var det så dags  och det var väl en 200-300 människor på plats i en stor hall. Dessvärre ingen ac så temperaturen var också på topp;) Väldigt roligt att också ha med oss familjen Elmén. Stina och Maja spelade tjuvar i pjäsen "Stable manner" (stallfasoner). Tyvärr var inte tekniken sådär jättebra så det hördes lite dåligt, men ungdomarna hade verkligen övat och klarade replikerna galant. Bravo tjejer, Mr Curtis och seniorklassen på GIC, vilket jobb ni lagt ner!

I väntan på Christmas play!
I väntan på Christmas play!
Coola men svettiga tjuvar väntar på att inta scen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln