Kopieringsapparater och toastolar

En våning för kopiering och sedan en annan våning för laminering... En våning för kopiering och sedan en annan våning för laminering...

Idag vaknade effektiva oss, till en ny vecka! Drog iväg till Galle tidigt för att fixa ritningarna inför stundande byggstart. De behövde kopieras och lamineras, och dessa tjänster hittar man inte i Hikkaduwa, knappt i Galle heller faktiskt;) Till slut hittade vi en bokhandel(tre våningar) som både sålde böcker, pennor, kopierade och laminerade. Inte så dumt! På våning två kopierade vi ritningarna och på våning tre laminerade vi! Gott, så var det gjort!

Givetvis förtjänade vi nu en liten paus, lunch och vacker utsikt från Dutch hospital i Galle! Efter lunchen var det dags för omgång två denna dag! Att bestämma kakel/klinker, toastolar, handfat, kranar och lite annat smått och gott för toaletter och badrum...vilket tog en låång stund. Skulle säga att vi ganska snabbt pekade ut vad vi skulle ha men att räkna ihop det och sedan räkna ut  vår rabatt, ja då hamnade vi på ett över två timmars långt besök! Tålamod, tålamod och så en liten dos av tålamod! Det är precis vad man behöver för att mäkta med ett liv på Sri Lanka, just nu;) Och här övas det för fullt, vill jag lova!

Vacker utsikt, bakom i alla fall;)
Oj, så många toastolar det finns!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln