Tisdag, mer energi och nya idéer

Trötta studenter efter en skoldag. Trötta studenter efter en skoldag.

En helt vanlig tisdag i Hikkaduwa, skulle man kunna säga! En liten service och nya nummerplåtar på motorcykeln hann vi med innan lunch. Letade också febrilt efter en virknål, modell större, utan någon framgång, men hittade i alla fall ett par sprayburkar. Sedan kom de två trötta studenterna hem. Då var det läge för lite uppiggande fruktsmoothie. Efter en smoothie gjord på curd(en typ av lankesisk yoghurt), passionfrukter, bananer och King coconut(väldigt näringsrik kokosnöt) så blir också den tröttaste lilla student piggare!

 

Anledningen till att jag letade runt efter en virknål idag och har inhandlat lite sprayfärger är att vi nu har några riktigt sköna idéer som vi tänker sjösätta. Nu håller vi tungan rätt i mun och börjar med lite praktiskt hantverk. Åhhh, vad roligt att sedan få visa upp våra idéer! Håll nu tummarna för att tankarna även fungerar i verkligheten! Nu kör vi!

Världens godaste smoothie med världens godaste frukt!
Dags för lite knep och knåp.
Dags för lite knep och knåp.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln