Vilosam fredag

Dags för första gångens yoga träning hemma. Gurun "gummi-Tarzan" var dessvärre på annan ort så det var bara att hitta en bra plats i trädgården, ta fram finfina yogaschemat och klä sig i passande kläder, typ så lite som möjligt. Någon yogamatta har ännu inte inhandlats men för en sådan sann? entusiast som jag är, så krävs det ju inga finesser. Med en toamatta på en soppåse har man ju nästan den perfekta yogamattan. Lite mer glidig kanske;) Men jag fick allt till lite stretch och benböj så det kändes inte alls dumt. Även om jag nog ska investera i en riktig matta;)

Medan jag drog lite i mina lemmar hade Ubbe världens energipåslag och gick lös på husets enda förråd, där allsköns skit efter många hyresgäster under åren samlats. Han hittade gamla solcremér, diverse stenåldersverktyg, julgransbelysning och en hel massa sprayrengöringsmedel(för det är poppis här!), bland annat. Med andra ord gjorde han en mycket bra insats idag. Det resulterade i att våra resväskor helt plötsligt fick plats i förrådet och även Ubbes alla surfprylar försvann från golvet. Vilket lyft för hela vårt vardagsrum!

Idag kom första dosen av hemlängtan för tjejerna. Något litet som händer som får allt att rämna för en stund. Tårarna stiger i ögonen och det behövs en stor kram. Då är det dags för en rejäl dos av Facetime(prata och se varandra via telefon) med kompisar och så känns det bättre för en tid. Inte alltid guld och gröna skogar att vara långt hemifrån...förstås!

 

Ubbe i städartagen!!!!!
Ubbe i städartagen!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln