Så var det dags för elarbete!

Elarbete på gång! Elarbete på gång!

Klockan 8.30 idag tystnade samtliga fläktar i Babelena house. Efter att vi kollat runt lite förstod vi att strömmen skulle vara borta hela dagen fram till 17.00. Inte alls så kul när det är mer än 30 grader utomhus! Riktigt svettigt! Så till sist när jag och Ubbe till och med svettades när vi satt och knappade på datorn så var det läge för att fly ner till stranden och den ljuvliga havsbrisen därnere!

 

Framåt kvällen när fläktarna snurrade trofast igen och den vanliga temperaturen inomhus var återställd , så hade Ubbe ett byggmöte via Facetime direkt med Henrik i Sverige. Så otroligt bra att få  feedback på byggplanerna, då vi inte är helt vana vid att bygga hotell;) Tack Henrik och Pär för kloka förslag och tankar! Otroligt bra för oss, detta bygget kommer att bli grymt! Here we come, Jippie, the villa!

Njuter i havsbrisen...
Byggmöte a la Sverige.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln