Inspiration och ...virknål

En härlig fikastund! En härlig fikastund!

Dagens jakt startade på GIC, tjejernas skola, där vi talade med några av lärarna inför kommande gruppförändringar för tjejerna. Kommer nog att bli till det bättre, tror vi. Dessutom var det dags att betala terminsavgiften för två små studenter, 185 000 rupees, det kostar att ligga på topp;)

På skolan stötte vi på sköna Britta så då var vi bara tvungna att åka och ta en fika med lite gott kaffe på ett nytt härligt ställe, Pedlars inn. Vilket mysigt ställe med massor av inspiration till hotellet! Längesedan vi träffades och mycket att avhandla! Detta är det absolut bästa med livet just nu, att ingenting är egentligen bokat, utan här tar vi bollarna efter hand som de dyker upp. Vilken skön känsla och frihet!

Efter vårt energiintag startade så jakten på virknålen. Efter Brittas tips hamnade vi i affären Jingel, och där kan jag lova, fanns det gott om paljetter, trådar, glitter, säkerhetsnålar m.m. m.m. Trångt, härligt och varmt och plötsligt så hittade jag en...virknål, modell mindre tyvärr, hade behövt en större. Men så lätt släpper jag inte en eftersökt virknål på Sri Lanka, så det fick bli den. Så nu måste jag absolut testa! Spännande fortsättning följer!

Otroligt fint fik inne i Galle fort, rekommenderas!
Här hittade jag till slut en ....virknål...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln