Födelsedagskalas och tjejernas blogg

Sköna Mr Curtis, tjejernas lärare tar sig ett dopp! Sköna Mr Curtis, tjejernas lärare tar sig ett dopp!

En härlig lördag har precis tagit slut. Idag har vi varit på födelsedagskalas för lilla Anna 7 år. Och det är helt enkelt ganska annorlunda mot vad vi är vana vid hemma. Alla föräldrar är med, lärare och rektor, kalaset startade klockan 01.00 med drinkar snacks och hoppborg. Sedan gick vi över till tyngre saker vid 14.30 tiden, det vill säga tårtor av alla möjliga slag. Sammanlagt ett 40-tal människor samt ett 10-tal olika nationaliteter. Hur häftigt som helst! Väldigt väldigt spännande och en stor ynnest att få vara med! Thank you Binia and Laurent!

Idag bjuder tjejerna på ytterligare en videodagbok, denna gång om saker som stör! Finns det verkligen något som stör dessa pubertala tjejer? Kan väl inte vara möjligt;) Klicka på filmen nedan om du vill höra deras diskussioner! Ha en skön helg!

Tårtdags!
Tårtdags!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln