Lugna söndag

Vilken utsikt från sängen! Vilken utsikt från sängen!

God morgon söndag!
En skön och stilla morgon, helt tyst och lugnt(tomt!) i huset. Ändå lite lyxigt att vara ensamma. Finfin morgon! Lite att pyssla med i huset. Gräset ska klippas, Ärtan(vår pigga dammsugare) ska aktiveras(insekter på golvet) och kuddar ska läggas i soffan. Sedan har jag fått en idé om att göra en form av anslagstavla för oss i vardagsrummet, utan att göra en massa fula hål i väggarna. För att hänga upp kort och diverse andra personliga saker, så att huset ska bli lite mera vårt. Har köpt in klämmor och kokosrep för detta, och ...det  blev riktigt bra och på ett enkelt sätt kan vi nu sätta upp foton och finfina tänkvärda citat som jag fått på kort från kollegor m.m. Riktigt nöjd!

När Ubbe klippt halva gräsmattan, då öppnade sig himlen och regnet fullständigt skvalade ner, ingen överdrift!! Så det blev till att hålla efter på verandan med gummiskrapan så att vattnet inte rinner in under våra möbler och mysa under tak. Och varför inte, bara vi två i regnet. Lite vin och regn kan vara  nog så mysigt en söndagskväll när man är barnfri! Jaa, det funkade bra:)

Med gummiskrapan i högsta hugg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln