Fler bitar till pusslet

Visst blev det hur bra som helst? Kom gärna förbi och se det live! Visst blev det hur bra som helst? Kom gärna förbi och se det live!

Jaha, så har de två första arbetsdagarna blivit avklarade. Jag kan inte säga annat än att det har varit jobbigt...nästan som en liten käftsmäll och så detta dystra dimmiga februariväder upptill. Men det känns ändå bra att komma igång och kul att träffa så många härliga kollegor igen. På riktigt, back in business!

I Hikkaduwa och på Jippie the villa händer det också en del. Ubbe pinnar på därnere och servar gäster och fixar med lokaler. Nu är den finfina målningen färdig, som Karin har gjort på muren utmed vägen. Ingen kommer någonsin gå förbi Jippie the villa och undra vad hotellet heter. Nu är det hur tydligt som helst. I stora gröna bokstäver lyser vår glada logga. Helt enkelt underbart, och ännu mer härligt är det ju när en av våra gäster erbjuder sig att måla den. Det värmer gott i en hotelldirektörs hjärta kan jag lova...

Äntligen så har de omdiskuterade palmstubbarna nu också kommit till användning. Innan jag åkte hem sprayade jag de sex mest raka och jämna i vit sprayfärg. Nu är de torra och fina och får agera piedestal för växterna i de virkade krukorna inne i samtliga rum. Hur nöjd som helst känner jag mig och min käre man verkar faktiskt också ganska nöjd med arrangemanget efter många diskussioner. Små, små pusselbitar som läggs på plats och ytterligare ett gäng bitar väntar...men tålamod är ju en dygd och nu får vi ta en sak i taget...

Senaste inläggen

Bloggarkiv